Reklamohu

  • Për më shumë informacion rreth nesh ose editorialit të techzone mund të na kontaktoni në info@techzone.al
  • Për bashkëpunime ose për tu reklamuar me ne mund të na kontaktoni në marketing@techzone.al
  • Për bashkëpunim më të gjerë ose për më shumë informacion rreth brandeve tona mund të na kontaktoni në info@nikolamediagroup.com.

Për shkak të periudhës dhe vështirësive që të gjithë po përballemi, kërkesat mund të zgjasin 24-48 orë për tu parë nga ekipi jonë.

Subscribe
This is a customizable subscription pop-up to sign up your visitors to your newsletter
[mc4wp_form id="324"]