FAST DELIVERY

SAFE PAYMENT GUARANTED

Minecraft Xbox One Edition (E Perdorur)

L2,490.00

Out of stock

Description

Ndërtoni me imagjinatën tuaj në Miecraft: Xbox One Edition nga Mojang!
Minecraft, një nga lojërat më të shitura në Xbox 360, tashmë është në dispozicion në Xbox One. Krijoni dhe eksploroni botën tuaj, ku i vetmi kufi është ajo që mund të imagjinoni – thjesht sigurohuni që të ndërtoni një strehë përpara se të vijë nata për të mbrojtur veten nga përbindëshat.

Loja përfshin lojtarët që krijojnë dhe shkatërrojnë lloje të ndryshme blloqesh në një mjedis tredimensional. Lojtari merr një avatar që mund të shkatërrojë ose krijojë blloqe, duke formuar struktura, krijime dhe vepra arti fantastike nëpër serverë të ndryshëm me shumë lojtarë në mënyra të shumta loje.

Karakteristikat:

  • Krijoni dhe eksploroni botën tuaj, ku i vetmi kufi është ajo që mund të imagjinoni.
  • Luaj vetë, ose me deri në 4 lojtarë në ekran të ndarë, ose 8 lojtarë në internet.
  • Importoni botët tuaja të preferuara të Xbox 360 në versionin Xbox One.
  • Luaj në modalitetin kreativ me burime të pakufizuara ose të mia thellë në botë në modalitetin e mbijetesës, duke krijuar armë dhe
  • forca të blinduara për të shmangur turmat e rrezikshme.
  • I RI! Sfidoni miqtë tuaj në Battle, një mini-lojë konkurruese me shumë lojtarë për botimet e konsolës së Minecraft – e disponueshme duke shkarkuar përditësimin më të fundit të lojës.
Information

Information

Shipping
We currently offer free shipping in Albania and Kosovo for orders over ALL 10,000.

Assistance
Contact us on email us at [email protected] .

Additional information
8548940848488
SHARE

Minecraft Xbox One Edition (E Perdorur)

L2,490.00

Out of stock

SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0