CAROTINA BABY PLUS MI VESTO COSI’ED INTERNAZIONALE

Description

CAROTINA BABY PLUS MI VESTO COSI’ED INTERNAZIONALE

Loje logjike e cila do i beje femijet tuaj te zhvillojne imagjinaten.
Ne kete kuti nfodhen plot 24 karta ku mund te behen shume kombinime te ndryshme, me nje dosje te profilizuar dhe librin e udhezimeve.
Made in Italy!

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “CAROTINA BABY PLUS MI VESTO COSI’ED INTERNAZIONALE”

You've just added this product to the cart:

Open chat
Pershendetje!
Si mund t'ju ndihmojme?