OnePlus 8 Pro 80$ më pak

OnePlus 8 Pro në variantin e ngjyrës blu onyx të zezë ose ultramarine është $ 80 off në Amazon tani. Kjo zbritje sjell totalin në 920 dollarë. Në rast se e keni humbur, disa telefona OnePlus nuk janë aq të lirë – madje edhe me një zbritje të konsiderueshme si kjo e aplikuar për të. Sidoqoftë, nëse jeni duke pritur edhe për një rënie të vogël të çmimit në modelin e shkyçur që përmban procesorin Snapdragon 865, 12 GB RAM dhe 256 GB ruajtje të shpejtë UFS 3.0, kjo është mundësia juaj për të kursyer.

da block
Zeen's Automatic Middle Of Content Ad Feature

Disa veçori të tjera të dukshme të OnePlus 8 Pro përfshijnë ekranin e tij OLED të normës së rifreskimit të 120Hz, gjë që e bën përmbajtjen të duket e qetë ndërsa lëvizni ose luani lojëra. Për më tepër, ky telefon është vlerësuar me IP68 për hidroizolim dhe mbështet karikimin pa tel dhe lidhjen 5G.

Arsyeja më e madhe për të gjithë për të marrë këtë version të veçantë të OnePlus 8 Pro është sepse, me këtë çmim 920 $, është vetëm 20 dollarë më shumë sesa modeli 128 GB me 8 GB RAM.

More Stories
Elon Musk promises demo of a working Neuralink device on Friday